ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ!

Μας έχετε ρωτήσει πώς να ψήσετε μια ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα μόνοι σας. Tα βήματα είναι απλά , εύκολα και γρήγορα.

Τα μυστικά για την τέλεια μοσχαρίσια μπριζόλα είναι :

1. Η επιλογή του κατάλληλου κρέατος για ψήσιμο και το σίτεμα του ώστε να είναι η μπριζόλα γευστική και μαλακή

2. Το άρτιο ψήσιμό της μπριζόλας με τις σωστές θερμοκρασίες και τους χρόνους ψησίματος

3. Τέλος το αποψήσιμο που είναι εξαιρετικά σημαντικό και δεν πρέπει να παραλείπετε

Το 1/3 της τέλειας μοσχαρίσιας μπριζόλας το αναλαμβάνουμε εμείς, με την επιλογή των καλοζωισμένων μοσχαριών της ελληνικής κτηνοτροφίας .Το πλέον κατάλληλο σίτεμα με συγκεκριμένες θερμοκρασίες και ημέρες ωρίμανσης, όπως και την άψογη κοπή του κρέατος από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματός μας.

ΨΗΣΙΜΟ

Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτρυμένο πιπέρι στην μπριζόλα μας , την τοποθετούμε σε 1 αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει καλά και την αφήνουμε για 1 λεπτό. Με μία λαβίδα την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για ακόμη 1 λεπτό. Το 1 λεπτό για την κάθε πλευρά είναι αρκετό ώστε να θωρακιστεί τη μπριζόλα μας . Σε αυτό το σημείο είναι η ώρα να αρωματίσουμε τη μπριζόλα μας. Βάζουμε μια μεγάλη κουταλιά φρέσκο βούτυρο φρέσκια ρίγανη, δεντρολίβανο και μια σκελίδα σκόρδο . Όταν λιώσει το βούτυρο με ένα κουτάλι παίρνουμε από αυτό το ζουμάκι και βρέχουμε την μπριζόλα μας συνέχεια για 3-4 λεπτά . Το βούτυρο μας θα έχει πάρει ένα ωραίο χρώμα σαν φουντούκι παίρνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο μαζί με το νόστιμο ζουμάκι.

Προσοχή! Δεν κόβουμε ούτε τραυματίζουμε την σάρκα της μπριζόλας μας . Το αποψήσιμο είναι μια διαδικασία που αν παραληφθεί θα χάσουμε από τη γεύση και τη ποιότητα της τέλειας μοσχαρίσιας μπριζόλας μας . Οπότε θα την αφήσουμε να ξεκουραστεί για 3-4 λεπτά για να μπορέσουν οι ιστοί να τραβήξουν πίσω όλους τους χυμούς τους . Η μπριζόλα μας είναι έτοιμη ζουμερή, νόστιμη, γευστική και ακαταμάχητη!

Καλή επιτυχία!!

Γεύματα Lady Butcher
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΕΔΩ
Tags: Μαγειρικά Μυστικά