Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Lady Butcher!

Είμαι η Κυπαρισσία Αντωνάρα και μοιράζομαι καθημερινά μαζί σας το πάθος μου για ποιότητα και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες!

Στόχος μου ως Lady Butcher είναι να αναδείξω έναν νέο τρόπο σκέψης πάνω στο καθημερινό μας φαγητό. Επιδίωξή μου είναι να εμπνεύσω την ίδια τη φιλοσοφία ζωής που ασπάζομαι για τη γαστρονομία, μέσα από μια φρέσκια και αισιόδοξη προοπτική στις μαγειρικές μου προτάσεις!

Το καλύτερο burger στον κόσμο!

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, είχα την ιδιαίτερη τιμή να αποτελέσω τη  μοναδική γυναίκα της ελληνικής ομάδας που κατέκτησε το 1ο Βραβείο για το καλύτερο Burger στον κόσμο, στον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών που πραγματοποιήθηκε το 2018 στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.

Όταν η τέχνη της μαγειρικής συναντά τη μόδα

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ολοκλήρωσα τη σχολή κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, ενώ επιπλέον έχω καταρτιστεί ως cheese maker καθώς και στο σχέδιο μόδας και το λεγόμενο food styling, που αποτελεί συμπύκνωση τεχνικών μαγειρικής και παρουσίασης ενός πιάτου. Διερευνώντας διαρκώς νέους δρόμους γεύσης μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς μοντέρνας εμφάνισης, στόχος μου ήταν ανέκαθεν να προσφέρω καινοτόμες ιδέες που χαρίζουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Fine dining & food style

Το 2012 ανέλαβα την επιμέλεια της στήλης food styling του περιοδικού Adore της Θεσσαλονίκης, όπου βρήκα το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτύξω τη δημιουργικότητα και τις ιδέες μου, συστήνοντας στο κοινό νέες γευστικές προτάσεις.

Στο ταξίδι της επιχειρηματικότητας

Η αγάπη μου για το καλό φαγητό και την ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή ξεκίνησε από πολύ παλιά, καθώς η οικογένειά μου δραστηριοποιείται στον κλάδο του κρεοπωλείου και της επεξεργασίας τροφίμων ήδη από το 1984.

Ακολουθώντας αυτή την πολύτιμη παρακαταθήκη από τους γονείς μου, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα και να εξελίξω όχι απλώς τη δραστηριότητα του κρεοπωλείου αλλά την ίδια τη λογική με την οποία αντιμετωπίζεται η κατανάλωση κρέατος στη σημερινή εποχή.

Σήμερα, διατηρώ την οικογενειακή μας επιχείρηση κρεοπωλείου ‘’Ξενοφών’’ στο Ασβεστοχώρι μαζί με την μητέρα μου, έχοντας δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου το παραδοσιακό συναντά με αγάπη την καινοτομία, ικανοποιώντας σπάνιες γευστικές προσδοκίες για κάθε πελάτη.