Burger Lady Butcher: Πώς να φτιάξετε το τέλειο burger

Μία εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε το αγαπημένο σας καλύτερο burger στον κόσμο.

 

Υλικά για το καλύτερο burger στον κόσμο

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για δύο burgers: 

2 ψωμάκια μπριός

2 μπέργκερ Lady Butcher

1 ντομάτα 

1 μεγάλο κρεμμύδι

Μαρμελάδα ελιάς

Νιβατό (αλοιφώδες ξυνοτύρι )

Ρόκα 

Καπαροφύλλα τουρσί 

λίγο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρές φέτες, από τις οποίες θα χρειαστούμε δύο μεγάλες. Ψήνουμε ελαφρά στο σχαροτήγανο περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, αφού πρώτα έχουμε βάλει λίγο ελαιόλαδο. 

Ψήσιμο

Ψήνουμε παράλληλα και τα burgers, τα οποία απαιτούν γρήγορο ψήσιμο. Αφού αλείψουμε αρχικά τα burgers με ελαιόλαδο, τα ψήνουμε στη συνέχεια σε καυτό σχαροτήγανο και για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά για ένα medium αποτέλεσμα και 18-22 λεπτά, εάν τα προτιμούμε καλοψημένα.

Στήσιμο πιάτου

Τοποθετούμε στο κάτω ψωμάκι μπριός την καπνιστή μαγιονέζα, τη ρόκα, την ντομάτα, το ψημένο καλύτερο burger στον κόσμο, μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα ελιάς, μερικά καπαροφύλλα και το ψημένο κρεμμύδι. Συνεχίζουμε βάζοντας έξτρα καπαροφύλλα, εάν το επιθυμούμε, το νιβατό, ξανά φύλλα ρόκας και κλείνουμε από πάνω με το ψημένο ψωμάκι μας.

Καλή απόλαυση!

Δείτε ακόμη μία συνταγή για το πώς θα φτιάξετε το τέλειο κάνναβης burger.