Άγιος Βαλεντίνος: Οι ιδανικές γεύσεις για τις καλύτερες αισθηματικές ταινίες του Netflix

Άγιος Βαλεντίνος: Οι ιδανικές γεύσεις για τις καλύτερες αισθηματικές ταινίες του Netflix

Ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι! Μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο, είναι όμως πραγματικότητα! Κι αν εσείς γιορτάζετε όλον τον χρόνο τον έρωτά σας με το ταίρι σας, ωστόσο, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου αποτελεί μια ακόμη καλή αφορμή για υπενθυμίσετε την αγάπη σας με ξεχωριστό τρόπο!

Τα ξεχωριστά πράγματα, όμως, μπορούν να παραμείνουν υπέροχα ακόμα και στην απλότητά τους! Ένα εξαιρετικό γεύμα μαζί με μια ωραία, ζεστή ατμόσφαιρα είναι πολλές φορές ό, τι καλύτερο για όλους εμάς που αγαπούμε το καλό φαγητό και δεν χάνουμε ευκαιρία να το απολαμβάνουμε παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους!

Ειδικά την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα, αυτό το συναίσθημα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία! Γι’ αυτό και η Lady Butcher, φορά το απόλυτο Valentine’s mood και παρουσιάζει για εσάς μοναδικές προτάσεις για να συνδυάσετε τις πεντανόστιμες δημιουργίες της, με τις καλύτερες αισθηματικές ταινίες του Netflix, διαμορφώνοντας το ιδανικό, χουχουλιαστό κλίμα που ταιριάζει για τον Άγιο Βαλεντίνο!

  • Emily in Paris με αρακά και καροτάκια μπρινουάζ

Η Έμιλυ μετακομίζει στο Παρίσι με την νέα της δουλειά και προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα! Δουλειά, προσωπική ζωή, καινούριες συνθήκες ζωής! Δύσκολο; Εκείνη δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα, απολαμβάνοντας τις νέες εμπειρίες και τις γεύσεις που ανακαλύπτει, οι οποίες όσο πρωτότυπες και να είναι, δεν μπορούν να συγκριθούν με τον εξαιρετικό αρακά με καροτάκια μπρινουάζ της Lady Butcher! Τι θα έλεγε η Έμιλυ στο insta post της γι’ αυτό: «Δοκιμάστε αρακά με καρότα και πατάτες μπρινουάζ και ένα εσάνς από άνηθο και φρέσκα μυρωδικά» και hashtag… #ladybutcher!

  • Bride Wars με σαλάτα σπιρουλίνας

Ο γάμος την ίδια μέρα με την κολλητή σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες που κρύβουν απροσδόκητες εκπλήξεις και ακραίες καταστάσεις, όπως στο Bride Wars με τις υπέροχες Κέτι Χάντσον και Αν Χάθαγουεϊ! Απόλαυσε αυτήν την ξεκαρδιστική κωμωδία με μια φρέσκια και πολύχρωμη σαλάτα με σως σπιρουλίνας που συνδυάζει δροσερά λαχανικά και υψηλή θρεπτική αξία, με… εντυπωσιακή εμφάνιση σε μπλε αποχρώσεις όπως το υπέροχο μπλε λουλουδάκι στο νυφικό χτένισμα της Αν Χάθαγουεϊ!

  • Περηφάνια και Προκατάληψη με ρόδι

Μια ταινία που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή με σπίτια αρχοντικά, τίτλους ευγενείας και πολλά προξενιά για να βρεθεί ο κατάλληλος γαμπρός! Αν η Τζέην Ώστεν ζούσε σήμερα, τότε σίγουρα θα έβαζε τις πρωταγωνίστριές της να μαγειρέψουν ένα πρωτότυπο πιάτο, όπως το ρόδι, για να εντυπωσιάσουν τον υποψήφιο γαμπρό! Μια αρχοντική φωλιά από τραγανή σφολιάτα, γεμιστή με ψιλοκομμένο ζουμερό χοιρινό κρεατάκι μαριναρισμένο με φρέσκα μυρωδικά, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης.

Μια αγάπη που δεν περιμένεις να έρθει και σου αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία! Πριν  δείτε την ταινία, εφοδιαστείτε με μπόλικα χαρτομάντηλα αλλά και το κατάλληλο φαγητό που θα γλυκάνει τις καρδιές σας! Κρεατένια παστάκια από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο κιμά, ζυμωμένα με σάλτσα μαύρης τρούφας και μους τυριών στην κορυφή. Αυτά τα μοναδικά παστάκια έχουν έντονα αρώματα όπως τα έντονα χρώματα που φοράει η πρωταγωνίστρια δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα!

  • Crazy Stupid Love με γεμιστά

Όλοι αναζητούν έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα! Ο έρωτας, όμως, κρύβεται πολλές φορές στα πιο απλά πράγματα! Το Crazy Stupid Love είναι η πιο κλασική, αλλά ιδιαίτερα αγαπημένη επιλογή σε ρομαντική κομεντί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Όπως κλασικά αγαπημένα είναι τα εξαιρετικά γεμιστά της Lady Butcher, που με την υπέροχη γεύση τους και τα ιδιαίτερα μυρωδικά, φροντίζουν να τα απολαύσετε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπουκιά!

Βρετανική αριστοκρατία, βασιλική αυλή, μουσική, χοροί και αναζήτηση του ιδανικού συζύγου για τις κόρες της υψηλής κοινωνίας. Σε αυτή τη σειρά το μάτι σου δεν χορταίνει να βλέπει κομψά ντυσίματα εποχής και εντυπωσιακές περούκες! Καθώς θα θαυμάζετε τα υπέροχα χτενίσματα και τις τιάρες βγαλμένες από παραμύθι, δεν θα χορταίνετε να τρώτε το υπέροχο κανταΐφι κοτόπουλο! Ένα τραγανό κανταΐφι γεμιστό με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου, μπέικον και επιλεγμένα τριμμένα τυριά. Η κρέμα γάλακτος που περιχύνεται πάνω από το κανταΐφι απογειώνει τη γεύση και φουντώνει το πάθος με το ταίρι σας!

Παρότι στον έρωτα πολλές φορές προσπαθούμε να κάνουμε τα εύκολα πράγματα δύσκολα, τελικά η λύση βρίσκεται στις πιο απλές επιλογές! Όπως η Abby ξεκίνησε την περιπέτειά της για να σαγηνεύσει τον άνδρα των ονείρων της, στο τέλος όμως ερωτεύτηκε τον άντρα που είχε δίπλα της! Γι’ αυτό και πολλές φορές δεν είναι απαραίτητο ένα εντυπωσιακό ερωτικό τραπέζι αλλά ένα παραδοσιακό, νόστιμο, χωριάτικο λουκάνικο όπως το Yellow Onion. Παρασκευάζεται από εκλεκτά κομμάτια μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος με φρέσκα μυρωδικά και ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Η Abby δεν δίστασε να το απολαύσει σε ένα κλασικό hot dog παρέα με τον αγαπημένο της… Εσείς;

Όταν η φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα περνάει σε άλλο επίπεδο, τότε ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται! Αν ο πρωταγωνιστής ετοίμαζε δείπνο στην καλή του για του Αγίου Βαλεντίνου, τότε σίγουρα θα έφτιαχνε μια κρεατένια καρδιά της Lady Butcher! Φτιαγμένη από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά  ζυμωμένο με φρέσκα μυρωδικά, συνοδεύεται με  πλούσια στρώση από μους τυριών που χαρίζει μια δροσερή αίσθηση που σαγηνεύει κάθε ουρανίσκο!

Η αληθινή αγάπη είναι… αγάπη στο τετράγωνο! Μια ρομαντική κομεντί που μας θυμίζει πόσο όμορφο είναι να αγαπάς άνευ όρων και να γίνεσαι ένα με τον άνθρωπό σου! Για μια αξέχαστη ρομαντική βραδιά προετοιμάστε τα τετράγωνα κρεατένια παστάκια της Lady Butcher! Τα πρωτότυπα αυτά αλμυρά παστάκια σε τετράγωνο σχήμα δημιουργούνται με μεράκι και αγάπη για ιδιαίτερες περιστάσεις, από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά, ζυμωμένο με φρέσκα μυρωδικά! Η  πλούσια στρώση από μους τυριών στην κορυφή θα δώσει μια δροσερή αίσθηση που θα ολοκληρώσει το γεύμα σας!

  • Η Λαίδη και ο Αλήτης με κεφτεδάκια με σάλτσα και spaggeti

Ίσως η πιο ρομαντική ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών με πρωταγωνιστές δύο από τα πιο αξιαγάπητα σκυλάκια της Disney! Σε ποιον δεν αρέσει η σκηνή με τη Λαίδη και τον Αλήτη να τρώνε μαζί μακαρόνια και να καταλήγουν να φιλιούνται; Και επειδή θα σας ανοίξει σίγουρα η όρεξη, σας ετοιμάσαμε ένα ερωτικό πιάτο εμπνευσμένο από την ταινία: τα πεντανόστιμα και ζουμερά κεφτεδάκια με σάλτσα και spaggeti!

Surprise! Η Lady Butcher γιορτάζει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος! Τα πεντανόστιμα κεφτεδάκια με σάλτσα και spaggeti θα είναι αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτή την special ημέρα διαθέσιμα (1μμ. με 5μμ.) με προπαραγγελία τη Δευτέρα 14/2 για να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας στη Μακεδονομάχων 62! Καλή σας όρεξη!