Ask Lady Butcher #2 Γιατί ξεκολλάει η κρούστα από τα πανέ μου;

Συνταγή της Lady Butcher

Ask the Butcher! Γιατί ξεκολλάει η κρούστα από τα πανέ μου;

Εσείς ρωτάτε, η Lady Butcher απαντά… και σας λύνει όλες τις απορίες σχετικά με το κρέας, τα θρεπτικά του χαρακτηριστικά, τρόπο μαγειρέματος, μικρά και μεγάλα tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό σας τραπέζι!

Τα πανέ είναι ένας πολύ γευστικός και εύκολος τρόπος για πεντανόστιμα πιάτα! Από μανούλες που αναζητούν μια εξαιρετική ιδέα για παιδικό πιάτο, μέχρι… οποιονδήποτε θέλει μια εγγυημένα απολαυστική πρόταση για βραδινό πιάτο!

Ποια είναι όμως τα tip για να πετύχετε μια απίστευτα τραγανή και ενιαία κρούστα που να μην ξεκολλάει από τα πανέ;

Το μυστικό είναι στην κατάλληλη προετοιμασία! Πριν πανάρετε την τροφή που θέλετε να τηγανίσετε, τρυπήστε τη με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Έτσι η κρούστα δεν θα ξεκολλήσει, γιατί το αυγό θα εισχωρεί στην τροφή. Στην περίπτωση που το πανέ είναι κρέας, όπως το γνωστό σε όλους σνίτσελ, θα πρέπει να ενημερώνουμε τον κρεοπώλη ότι πρόκειται να το πανάρουμε, ώστε να τρυφεροποιήσει το κρέας.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να στείλετε κι εσείς μέσω Facebook & Instagram, τις δικές σας ερωτήσεις σχετικά με το κρέας στη διατροφή μας, καθώς και για έξυπνα tips μαγειρέματος ή συντήρησης! Η Lady Butcher είναι εδώ για να σας ακούσει και να προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις της!