ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ: Η LADY BUTCHERΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ

Παρουσίαση της Κυπαρισσίας Αντωνάρα στην εκπομπή ‘’Πρωινό μου’’, με την Φαίη Σκορδά

Η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Πρωινό Μου’’ με την Φαίη Σκορδά, φιλοξένησε την Lady Butcher, σε μία απ’ ευθείας σύνδεση με το κρεοπωλείο της Κυπαρισσίας Αντωνάρα στη Θεσ/νικη.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις σπουδές της Κυπαρισσίας Αντωνάρα, καθώς αυτές συνδυάζουν τον κόσμο του κρέατος με τον κόσμο της μόδας. Αυτός είναι και ο λόγος που έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε κάθε ένα από τα εντυπωσιακά προϊόντα που είχε ετοιμάσει η Lady Butcher για την εκπομπή. Τούρτες, ρόδια, κανταϊφια και διάφορες άλλες πρωτότυπες ιδέες σχολιάστηκαν τόσο για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, όσο και για τα ευεργετικά τους συστατικά.

Η παρουσίαση έκλεισε με αναφορά στα νέα καινοτόμα προϊόντα που θα λανσάρει σε σύντομο χρονικό διάστημα η Κυπαρισσία Αντωνάρα και αφορούν κρεατοσκευάσματα χωρίς αλάτι και γλουτένη, αλλά με πλούσια θρεπτικά συστατικά. Στόχος της νέας προϊοντικής σειράς που θα πωλείται σύντομα από το www.ladybutcher.gr είναι ο συνδυασμός της απόλυτα υγιεινής διατροφής με το νόστιμο καλό φαγητό.