ΜΑΖΙ ΣΟΥ Σαββατοκύριακο: Η LADY BUTCHER ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Παρουσίαση της Κυπαρισσίας Αντωνάρα στην εκπομπή ‘’ΜΑΖΙ ΣΟΥ Σαββατοκύριακο’’, με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Μαζί σου’’ με την Τατιάνα Στεφανίδου, επισκέφθηκε τον χώρο της Lady Butcher και την σύστησε στους τηλεθεατές της ως την ‘’νεαρή Θεσσαλονικιά που άνοιξε τα φτερά της κι έδωσε στο φαγητό μία ξεχωριστή αισθητική’’.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις σπουδές της Κυπαρισσίας Αντωνάρα, καθώς αυτές συνδυάζουν τον κόσμο του κρέατος με τον κόσμο της μόδας. ‘’Προσπαθώ να δημιουργήσω ωραίες μνήμες μέσα από το φαγητό, μέσα από τις γεύσεις και το στήσιμο ενός πιάτου, έτσι ώστε να κάνω ένα καθημερινό τραπέζι να μοιάζει γιορτινό’’ ανέφερε η Κυπαρισσία Αντωνάρα, προσθέτοντας πως στόχος της είναι να προσθέσει τη δική της αισθητική και αφήσει το στίγμα της στο χώρο του καλού φαγητού.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο 1ο burger κάνναβης στην Ελλάδα, αλλά και στις ευεργετικές του ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Επισκεφθείτε το άρθρο και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη βιομηχανική κάνναβη και γιατί η χρήση της στα τρόφιμα είναι ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Δοκιμάστε το 1ο burger κάνναβης στην Ελλάδα!