Το καλύτερο Burger

Το 1ο Burger Κάνναβης!

To 1o Burger Κάνναβης της Lady Butcher κατοχυρώθηκε με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας!

Στην πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα της Lady Butcher, το 1ο Burger Κάνναβης, απονεμήθηκε από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Η δημιουργία αυτού του καινοτόμου προϊόντος προέκυψε έπειτα από μελέτη των διατροφικών τάσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών. Το cannabis burger της Lady Butcher είναι πλούσιο σε διατροφική́ αξία και κυρίως… πεντανόστιμο! Συγκεντρώνει πολλά́ ευεργετικά́ χαρακτηριστικά́ – διότι έχει αυξημένη πρωτεϊνική́ αξία- μεγάλη περιεκτικότητα σε ω-3 και ω-6, καθώς και άλλα πολυακόρεστα λιπαρά́ οξέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η “βιομηχανική́ κάνναβη (hermp)“ έχει σημαντική́ μακροδιατροφική αξία στις διάφορες βρώσιμες εναλλακτικές που προσφέρεται, περιέχει αμελητέα ποσότητα σε THC, χωρίς ψυχοτρόπες ιδιότητες και καλλιεργείται νόμιμα σε διάφορες χώρες εντός και εκτός της ΕΕ.

Μετά την ανακοίνωσή του καινοτόμου αυτού προϊόντος στο 14ο Συνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργάνωσε το Ka-business τον Απρίλιο του 2019, το 1ο Burger Κάνναβης της Lady Butcher διατίθεται ήδη στο κοινό.

Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας του Burger Κάνναβης πέρα από την κοινωνική καταξίωση της εφευρέτριας από την πολιτεία, της παρέχει το δικαίωμα αποκλειστικής εκμετάλλευσης της ευρεσιτεχνίας για τα επόμενα είκοσι (20) χρόνια, όπως αναλυτικά ορίζεται στο Ν.1733/87. Κατά συνέπεια, ως πρωτότυπη και καινοτόμα νόμιμα κατοχυρωμένη ιδέα, δεν αντιγράφεται, ούτε παραποιείται και οι παραβάτες διώκονται.

Το καλύτερο Burger στον κόσμο!

Το καλύτερο Burger στον κόσμο είναι όντως ελληνικό και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα μας.

Η Lady Butcher αποτελεί τη  μοναδική γυναίκα της ελληνικής ομάδας που κατέκτησε το 1ο Βραβείο για το καλύτερο Burger στον κόσμο, στον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών που πραγματοποιήθηκε το 2018 στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.

Το Burger κέρδισε τις καρδιές της κριτικής επιτροπής λόγω της απλότητας της συνταγής, αλλά και του γεγονότος πως τα υλικά του και τα μυρωδικά του προέρχονταν από την ελληνική γη.

‘’Αυθεντικό κήπο με ελληνικές ελιές, στολισμένο με πανέμορφα γαρνιρίσματα’’ χαρακτήρισαν οι κριτές την παρουσίασή της ελληνικής αποστολής, που εκτός από τον δημιουργικό και ευρηματικό τρόπο παρουσίασης, ξεχώρισε για την πληθώρα και πρωτοτυπία των κρεατοσκευασμάτων, καθώς και για τις ποικίλες μεθόδους κοπής. Το Burger κέρδισε τις καρδιές της κριτικής επιτροπής λόγω της απλότητας της συνταγής, αλλά και του γεγονότος πως τα υλικά του και τα μυρωδικά του προέρχονταν από την παλέτα της ελληνικής υπαίθρου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο θεσμός των Βραβείων στο επίσημο website τους, η ομάδα μας κατάφερε να σκεφτεί ‘’έξω από το κουτί ‘’ (think outside the box).