Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τι θα φας! 10 υπέροχες προτάσεις της Lady Butcher για 10 σειρές & ταινίες !

Χειμώνας! Η καλύτερη εποχή για άραγμα στο σπίτι, με καλή παρέα και αγαπημένες ταινίες! Η αγαπημένη μας πλατφόρμα το πάει όλο και καλύτερα, έχοντας προσθέσει στη συλλογή της τόσο καινούριες, όσο και κλασικές ταινίες και σειρές, που θα μας κάνουν και πάλι… να κολλήσουμε!

Τι καλύτερο όμως από το να βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία, ή τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς, απολαμβάνοντας την κατάλληλη γευστική συντροφιά! Γι’ αυτό λοιπόν, ως Lady Butcher αναλαμβάνω δράση και παρουσιάζω τα ιδανικά meat ideas σύμφωνα με το είδος και στο στιλ του αγαπημένου σας tv-show!

Ξεκινάμε!

1) Το Παιχνίδι του Καλαμαριού & Μοσχαρίσια Μπριζόλα T-Bone

Δεν ξέρω ακόμα αν έχετε ξεπεράσει το σοκ που προκάλεσε αυτή η σειρά! Οι Κορεάτες ξέρουν πάντα να μας κάνουν να πεταγόμαστε από τον καναπέ μας με αυτά τα σχεδόν «άρρωστα» σενάρια που χαρακτηρίζουν τις σειρές τους, κάνοντάς μας ωστόσο… να κολλάμε μέχρι να δούμε τι τελικά έγινε στο τέλος!

Χωρίς να κάνουμε spoiler, θα πω ότι πρέπει και εσύ να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου όσο βλέπεις τη σειρά, με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει στους παίκτες όσο περνάνε από το ένα παιχνίδι στο άλλο! Ιδανικός τρόπος είναι με μια πεντανόστιμη μοσχαρίσια μπριζόλα T-bone! Το γιγάντιο μέγεθός της περιλαμβάνει 2 διαφορετικά κομμάτια κρέατος με ξεχωριστή υφή και σύσταση το κάθε ένα. Από την μία ένα ζουμερό και μαλακό φιλέτο και από την άλλη μια νόστιμη μπριζόλα!

Τα υπόλοιπα θα τα δεις στη σειρά…!

Αγόρασέ το!

 

2) The Office & Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες

The Office. Η ζωή στο γραφείο από μια καυστική, κωμική και ιντριγκαδώρικη ματιά με πρωταγωνιστή το αξεπέραστο χιούμορ του μοναδικού Στιβ Κάρελ. Η σειρά που διακωμωδεί τη σύγχρονη ζωή στο γραφείο, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού σχεδόν 10 χρόνια μετά την ολοκλήρωσή της!

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που τους συνεπαίρνει η ζωή στο γραφείο και αντιμετωπίζετε το δίλημμα «να φάω πάλι απ’ έξω ή πάρω ταπεράκι;», η Lady Butcher προτείνει ζουμερά ολόφρεσκα μπουτάκια κοτόπουλου, μαριναρισμένα  με φρέσκα μυρωδικά και αγνά υλικά και σε συνδυασμό με τις τέλειες μελωμένες πατάτες! Το απόλυτο καθημερινό μαμαδίστικο φαγητό. Νόστιμο, χορταστικό, οικονομικό, εύκολο και γρήγορο!

Αγόρασέ το!

 

3) Notebook & Κρεατένια Καρδιά

Έχεις καθίσει με τον ή τη σύντροφό σου για να απολαύσετε μαζί μια από τις πιο διάσημες ταινίες αφιερωμένες στον έρωτα! Το «Ημερολόγιο» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς είναι -όχι τυχαία- η πιο κλασική σύγχρονη ερωτική ταινία που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε παρέα με το ταίρι μας!

Ιδανικό γεύμα για τη συνοδέψετε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις κρεατένιες καρδιές από τη σειρά Valentine’s Meat της Lady Butcher! Δημιουργημένες με μεράκι και αγάπη αποκλειστικά για ιδιαίτερες περιστάσεις, αποτελούνται από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμάς (70% μοσχαρίσιος – 30% χοιρινός) ζυμωμένο με φρέσκα μυρωδικά. Ο συνδυασμός με τη  πλούσια στρώση από μους τυριών θα δώσει μια δροσερή αίσθηση που θα ολοκληρώσει και θα δημιουργήσει ένα γαστρονομικά ιδιαίτερο πιάτο! Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να τα ψήσετε.

Αγόρασέ το!

 

4) Ronaldo & Burger Χωρίς Γλουτένη ή Fitness Meatbox

Η ταινία για τη ζωή του πιο διάσημου ποδοσφαιριστή στον κόσμο δεν μπορεί να μην συνδυαστεί με τα πιο fitness γεύματα για ενέργεια και υψηλή απόδοση! Όπως ακριβώς ο Πορτογάλος σούπερσταρ εφαρμόζει στην προσωπική του ζωή για να παραμένει fit, έτσι κι εσύ απολαμβάνεις τα καλύτερα highlights της ιστορίας του από τη φτωχική Μαδέιρα μέχρι τα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ, παρέα με το απόλυτο fitness meatbox καθώς και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές για ειδική διατροφή που επιμελήθηκα μαζί με την ομάδα R&D (Έρευνας και Ανάπτυξης)!

Στα ειδικά μας προϊόντα περιλαμβάνονται:

  • 1o Burger Κάνναβης στην Ελλάδα
  • Burger κοτόπουλο χωρίς γλουτένη με μειωμένο αλάτι
  • Burger χωρίς γλουτένη και με μειωμένο αλάτι
  • Φιλετάκια μοσχαρίσια με ανανά χωρίς γλουτένη
  • Κοτόπουλο με μαύρο ρούμι χωρίς γλουτένη
  • Σνίτσελ μοσχαρίσιο
  • Σκαλοπίνια χοιρινά
  • Fitness Meat Boxes

Αγόρασέ το!

 

5) Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος – Bollywood style με Tikka Massala!

Τι συμβαίνει όταν το πάρτι της Πρωτοχρονιάς συνδυαστεί με τον εκρηκτικό, χορευτικό και πάντα έντονο χαρακτήρα του Bollywood; Ανακαλύψτε το απολαμβάνοντας τον «Ευτυχισμένο νέο χρόνο», σε ένα ανατρεπτικό στόρι με άρωμα Ανατολής, όπου ένας κλέφτης διαμαντιών συγκεντρώνει μια ομάδα κακοποιών για να εισχωρήσει σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι που φιλοξενεί διαγωνισμό χορού. Πρέπει, όμως, να μάθουν χορό!

…μέχρι να δείτε αν θα τα καταφέρουν, προετοιμάστε ένα γευστικό παραδοσιακό  Ινδικό κοτόπουλο Τίκα Μασάλα! Από τρυφερό ελληνικό φιλέτο κοτόπουλο και ένα μείγμα ινδικών μπαχαρικών που ονομάζεται garam massala. Είναι απολαυστικό εύκολο, γρήγορο και η σάλτσα του μοναδική!

Αγόρασέ το! 

 

6) 365 μέρες & Μοσχαράκι Mont Blanc

Σικελία… Ιταλική Μαφία… Ο Μάσιμο είναι μέλος της οικογένειας της Σικελικής Μαφίας και η Λάουρα είναι διευθύντρια πωλήσεων. Δεν περιμένει ότι σε ένα ταξίδι στη Σικελία προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, ο Μάσιμο θα την απαγάγει και θα της δώσει 365 ημέρες για να τον ερωτευτεί. Προκλητικό όσο δεν φαντάζεστε, απαιτεί μια ανάλογα έντονη και προκλητική γεύση για να μπεις στο κλίμα!

Τίποτα λιγότερο από την μοναδική γεύση που προσφέρει το Μοσχαράκι Mont Blanc! Αποτελείται από εκλεκτά μοσχαρίσια κομματάκια από τρυφερή μπριζόλα και επιρροές από την Γαλλική, Ελβετική και Ιταλική κουζίνα. Το μοσχαράκι μαρινάρεται υπομονετικά για τουλάχιστον 8 ώρες σε μια εξαιρετική σάλτσα κόκκινου κρασιού. Οι χουρμάδες, το ξινόμηλο, τα κράμπερις, τα αμύγδαλα και το παστέλι δημιουργούν μια γαστρονομικά ιδιαίτερη πρόταση για το γιορτινό σας τραπέζι που σίγουρα θα σας ταξιδέψει!

Αγόρασέ το!

 

7) Πολικό Εξπρές

Λένε ότι δεν έχεις μπει ακόμα στο κλίμα των Χριστουγέννων αν δεν δεις -και φέτος- το «Πολικό Εξπρές»! Η αγαπημένη ταινία animation για μικρούς και μεγάλους, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, είναι η απόλυτη οικογενειακή ταινία για να απολαύσετε με τα παιδιά σας και να τα αφήσετε να ανακαλύψουν τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Παρέα θα τους κρατήσει το εξαιρετικό χοιρινό σνίτσελ από ψαχνό και τρυφερό κομμάτι, χτυπημένο ελαφρώς και παναρισμένο σε τραγανή κρούστα από καλαμποκάλευρο και επιλεγμένα σιτηρά! Αυτό το αυστριακό σνίτσελ είναι χαρακτηριστικό και για το μέγεθός του καθώς ο τρόπος κοπής του είναι τέτοιος που συνήθως δεν χωράει στο πιάτο μας. Απαιτεί γρήγορο τηγάνισμα σε αρκετό λάδι για για ελάχιστο χρόνο ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι αρκετά μεγάλο αν σκεφτεί κανείς ότι χωράει μόνο ένα σνίτσελ στο τηγάνι, ώστε να εξυπηρετεί για 2 μερίδες.

Αγόρασέ το!

 

8) The Witcher & Μοσχαρίσια Μπριζόλα Tomahawk

Επιτέλους! Η αναμονή μετά από 2 χρόνια… τελειώνει! Στις 2/12 το πολυαγαπημένο, εκρηκτικό, brutal & charming (Αχ, αυτός ο Henry Cavil) επανέρχεται στις οθόνες μας μέσα από το Netflix και γίνεται η αφορμή για να οργανώσουμε βραδιές αφιερωμένες στον «Γητευτή»!

Ποια θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι η καλύτερη γευστική συντροφιά σε ένα τόσο δυναμικό tv-show από μια μοσχαρίσια μπριζόλα Tomahawk! Διατηρώντας την ονομασία της από το  τσεκούρι των Ινδιάνων της Αμερικής, το χαρακτηριστικό της σχήμα με το απογυμνωμένο κόκαλο στην άκρη της σπαλομπριζόλας μοιάζει πολύ με το τσεκούρι! Ένα Premium ribeye με εντυπωσιακή εμφάνιση που επιτρέπει στο κρέας να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό.

Αγόρασέ το!

 

9) Army of thieves & American Burger

Ατελείωτη δράση, ένα έξυπνο σχέδιο, μια ληστεία που θα αφήσει εποχή και… μερικά ζόμπι που θα πουν «καλώς ήρθαμε», σε ένα πρίκουελ που διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του Army of the Dead!

Θα το απολαύσεις μαζί με την παρέα σου, όσο απολαμβάνετε ταυτόχρονα και το εξαιρετικό American burger της Lady Butcher! Το κλασικό Αμερικάνικο burger με Black Angus χοντροκομμένο κιμά, αλάτι μεσολογγίου και φρεσκοκομμένα 4 διαφορετικά είδη πιπεριού είναι η γεύση που σίγουρα θα συνδυάσεις εύκολα με μια τέτοια ταινία!

Αγόρασέ το!

 

10) Cobra Kai & Ethnik κουζίνα!

Ελάτε, πείτε το! Είστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να βγει ο νέος –και τελευταίος;;;- κύκλος του λατρεμένου Cobra Kai! Τι θα γίνει άραγε με την τεράστια κόντρα Τζόνι Λόρενς και Ντάνιελ Λαρούσο; Ανυπομονούμε να το δούμε στο Netflix στα τέλη Δεκεμβρίου και μέχρι τότε διαλέγουμε τις αγαπημένες ethnic γεύσεις από όλο τον κόσμο, οι οποίες ταιριάζουν τέλεια με τον multi-culti χαρακτήρα του ξεκαρδιστικού –και συγκινητικού- Cobra Kai!

Αγόρασέ το!